Wanha Satama – Yksilölliset ratkaisut tapahtumiin ja tilaisuuksiin Helsingissä

Wanha Satama – Täydellinen paikka tapahtumiin ja tilaisuuksiin Helsingissä

Tervetuloa Wanhaan Satamaan, yhteen Helsingin parhaista tapahtumatiloista. Me tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja monenlaisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Tiilimakasiinimme ovat yli 120 vuotta vanhoja ja niitä voisi verrata todellisiin taideteoksiin. Nämä tilat voivat muuntuva 40-2000 hengen tapahtumiin tarpeidesi mukaan.

Sijaintimme on erinomainen Helsingin keskustassa, ja meille on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Kaikki tilamme ovat myös esteettömästi samalla tasolla, joten ne sopivat kaikenlaisille vieraille. Wanha Satama tarjoaa upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelut. Suunnittelemme aina jokaisen tapahtuman asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan, joten voit olla varma saavasi juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat.

Yksilölliset tapahtumatarpeet keskiössä

Wanha Satama panostaa vahvasti asiakkaidensa yksilöllisiin tarpeisiin. Meidän tavoitteenamme on tarjota avaimet käteen -palvelu, jossa huomioimme kaikki yksityiskohdat ja teemme tapahtumastasi ikimuistoisen. Olemme erittäin joustavia ja haluamme vastata kaikkiin toiveisiisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksi suuri vahvuutemme on yksityisyys, jonka tilamme tarjoavat. Voit varata koko tilan itsellesi ja näin saat täyden yksityisyyden tapahtumallesi. Olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suurempi juhla, me hoidamme kaiken puolestasi. Wanha Satama on täydellinen paikka niin yritysten kokous- ja koulutustilaisuuksille kuin yksityisten juhlien järjestämiseen.

Tervetuloa Wanhaan Satamaan

Wanha Satama on täydellinen valinta tapahtumiin ja tilaisuuksiin Helsingissä. Tarjoamme ainutlaatuiset tilat, ammattitaitoisen henkilökunnan, laadukkaan teknisen tuen sekä herkullisen ravintolapalvelun. Meidän avullamme tapahtumastasi tulee varmasti unohtumaton kokemus.

Yhdessä suunnittelemme tapahtumastasi juuri sinun näköisesi, ja voit luottaa siihen, että ammattilaisemme hoitavat kaiken puolestasi. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja koe Wanhan Sataman ainutlaatuinen tunnelma omassa tapahtumassasi. Tervetuloa Wanhaan Satamaan!