Parhaat pikkujoulut Helsingissä – Tervetuloa Wanhaan Satamaan!

Wanha Satama – Tilaus- ja tapahtumatilat Helsingissä

Tervetuloa Wanhaan Satamaan – Helsingin parhaisiin pikkujouluihin! Wanha Satama tarjoaa upeita tilaus- ja tapahtumatiloja Helsingin ydinkeskustassa. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia ja niistä voidaan luoda lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka taipuvat niin pienempiin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Tilaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä, ja esteettömät tilat sijaitsevat kaikki samassa tasossa.

Wanha Satama tekee tapahtumien järjestämisen helpoksi ja mutkattomaksi. Meillä saat kaiken tarvitsemasi: upeat tilat, korkealaatuisen tekniikan, ainutlaatuisen ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä laadukkaan ravintolapalvelun. Jokainen tilaisuus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan – saat siis juuri sellaisen ratkaisun kuin tarvitset. Iso vahvuutemme on myös yksityisyys, jonka Wanha Satama tarjoaa. Voit varata koko tilan itsellesi ja luoda täydelliset puitteet niin pienille kuin suurille tapahtumille.

Monipuoliset tapahtumatilat kaikenkokoisille tilaisuuksille

Wanha Satama tarjoaa monipuoliset tilat kaikenkokoisille tapahtumille. Tiilimakasiinien upeat tilat muuntuvat tarpeiden mukaan, ja voimme luoda juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat. Tarjoamme tilat 40 – 2000 hengen tapahtumiin, joten meillä voit järjestää niin pieniä ja intiimejä tilaisuuksia kuin suuria gaalajuhlia. Halutessasi voit myös varata koko tilan kokonaisuudessaan ja luoda täydellisen yksityisen tapahtuman.

Wanha Satama sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, joten se on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Tila tarjoaa myös esteettömät tilat, joten se on helposti saavutettavissa myös liikuntarajoitteisille vieraille. Wanha Satama tarjoaa kaiken tarvitsemasi: tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä laadukkaan ravintolapalvelun. Me huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä, jotta voit keskittyä nauttimaan tapahtumasta.

Tilaisuutesi Wanha Satamassa

Wanha Satama tarjoaa täydellisen ratkaisun kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten yrityksen pikkujoulut, seminaari, gaala, häät tai muu juhlatilaisuus, meillä voit luottaa siihen, että tilaisuutesi on täysin onnistunut. Wanha Satama on tunnettu laadukkaista palveluistaan ja henkilökuntamme takaa tyylikkään ja mutkattoman tapahtuman järjestämisen.

Ota yhteyttä Wanhaan Satamaan ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva tapahtuma. Saat kaiken tarvittavan avaimet käteen -periaatteella ja voit luottaa siihen, että tilaisuutesi on täysin onnistunut. Tutustu Wanhaan Satamaan ja varaa tila itsellesi – täällä järjestät takuulla Helsingin parhaat pikkujoulut!