Wanha Satama: uniikki tapahtumatila jokaiselle yrityksen tarpeelle

Yritystapahtumat Wanha Satamassa

Tapahtumatilan järjestämisen voi unohtaa stressinä, kun valitsee Wanhan Sataman. Wanha Satama tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia ratkaisuja erilaisiin yritystapahtumiin. Tiilimakasiinien upeat tilat luovat täydellisen ympäristön tapahtumien järjestämiseen.

Wanhasta Satamasta löytyy tiloja, jotka soveltuvat niin pienemmille kuin suuremmillekin tapahtumille. Tilat muokkautuvat helposti eri kokoisille ryhmille, aina 40 hengen pienistä koulutustilaisuuksista aina 2000 hengen suuriin yritysjuhliin.

Tuotanto ja ammattitaito

Wanha Satama tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen tapahtumatuotannon. Ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että tapahtumasta tulee ikimuistoinen ja sujuva. Wanhan Sataman tilojen lisäksi saat käyttöösi myös tarvittavan tekniikan ja ohjelman, jotka suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi.

Wanha Satama huolehtii myös ravintolapalveluista, joten voit nauttia herkullisista tarjoiluista tapahtuman aikana. Asiakkaan tarpeet ja toiveet asetetaan aina tapahtuman keskiöön, ja palvelut suunnitellaan yksilöllisesti. Voit luottaa siihen, että kaikki sujuu täysin avaimet käteen -periaatteella.

Monipuoliset juhlatilaisuudet

Wanha Satama tarjoaa täydelliset tilat ja palvelut kaikenlaisille juhlille. Olipa kyseessä pikkujoulut, häät, vuosijuhlat tai syntymäpäiväjuhlat, Wanha Satama luo juuri toiveidesi mukaisen juhlatunnelman.

Tilat voidaan sisustaa ja muokata teemasi mukaisesti, ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua järjestelyissä. Halutessasi voit myös tuoda omat esiintyjät, jolloin voit varmistaa juhlien ainutlaatuisuuden.

Koulutustilaisuudet ja seminaarit

Wanha Satama tarjoaa erinomaiset puitteet koulutustilaisuuksille ja seminaareille. Tilat ovat muunneltavissa eri tarpeisiin, ja tarvittaessa saat käyttöösi myös tarvittavan tekniikan ja ohjelman. Ravintolapalvelut pitävät huolen siitä, että osallistujat pysyvät virkeinä ja energisinä koko tilaisuuden ajan.

Wanha Satama on tarkoitettu yrityksille, jotka arvostavat laatua, ammattitaitoa sekä yksilöllistä palvelua. Me luomme tapahtumasta juuri sinun näköisesi, unohtumattoman kokemuksen.