Wanha Satama: Helsingin parhaita tapahtumatiloja kaikenkokoisille tilaisuuksille

Yritystapahtumat

Wanha Satama on täydellinen paikka yritystapahtumille. Tiilimakasiinit tarjoavat upeat ja ainutlaatuiset tilat monenlaisiin tarpeisiin. Voitte järjestää täällä niin pienemmät kokoukset, tiimipäivät kuin suuremmat seminaaritkin. Tilat muokkautuvat helposti eri tapahtumiin, ja meidän kokenut tiimimme auttaa suunnittelemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Järjestämme kaikki tarvittavat palvelut, kuten tekniset ratkaisut, ohjelman ja ravintolapalvelut, jotta tapahtumasta tulee onnistunut ja ikimuistoinen.

Olemme joustavia ja ammattitaitoisia tapahtumajärjestäjiä, ja haluamme varmistaa, että jokainen yritystapahtuma Wanhassa Satamassa on täydellinen. Meidän avulla voitte luoda juuri sellaisen tapahtuman, joka edistää liiketoimintatavoitteitanne ja jättää positiivisen vaikutuksen osallistujiin. Ota yhteyttä meihin ja varaa Wanha Satama yritystapahtumanne järjestämispaikaksi!

Tuotanto

Tuotantopalvelumme kattavat kaiken tarvittavan tapahtumanne sujuvuuden takaamiseksi. Meillä on pitkä kokemus tapahtumatuotannosta ja huolehdimme siitä, että tekniset ratkaisut, valaistus, äänentoisto ja muut tarpeet ovat täysin hallinnassa. Tarjoamme myös ammattitaitoista henkilöstöä tapahtumanne avuksi tarvittaessa. Wanha Satama tarjoaa täydellisen yhdistelmän upeita tiloja ja ammattitaitoista tuotantopalvelua, jotta tapahtumanne toteutuu juuri toiveidenne mukaisesti.

Pikkujoulut

Wanha Satama on täydellinen paikka järjestää unohtumattomat pikkujoulut. Olipa kyseessä sitten pienempi seurue tai suurempi yrityksen henkilöstö, meillä on tilat ja palvelut, joita tarvitsette järjestääksenne ikimuistoiset juhlat. Tiilimakasiinit luovat lämpimän ja tunnelmallisen ilmapiirin juhlille. Voitte valita tarpeisiinne sopivan tilan ja me autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlat juuri toiveidenne mukaisesti. Tarjoamme myös herkullisen ruokatarjoilun ja juomia, jotta pikkujoulut sujuvat täydellisesti. Ota yhteyttä ja varaa Wanha Satama pikkujoulujenne juhlapaikaksi!