Wanha Satama: Unelmien muotinäytökset tapahtumatilassa

Wanha Satama: Unelmien muotinäytökset tapahtumatilassa

Tervetuloa Wanhaan Satamaan, Suomen upeaan tapahtuma- ja tilaisuustilapalveluun. Meillä järjestät laadukkaat tapahtumat ja tilaisuudet helposti ja mutkattomasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä upeissa historiallisissa puitteissa. Wanha Satama on todellinen helmi, joka antaa tilaisuuksilleen arvoa ja yksilöllisyyttä.

Tilan monipuoliset mahdollisuudet

Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Niistä voidaan luoda lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat erikokoisiin tapahtumiin. Haluatpa sitten järjestää pieniä intiimejä tapahtumia tai suuria mittavia näytöksiä, me pystymme luomaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan tilan. Vastaanottotilamme soveltuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin, joten meillä on tarjota tila kaiken kokoisille juhlille ja tilaisuuksille.

Wanha Satama tarjoaa esteettömät tilat samassa tasossa, joten kaikki mahdolliset esteetön järjestelyt ja esteetön saapuminen tiloihin on helppoa toteuttaa. Lisäksi meidän sijaintimme on erinomainen, joten julkisilla kulkuvälineillä saapuminen on vaivatonta. Olemme panostaneet asiakaskokemukseen huolehtimalla tilan kaikista tarpeellisista yksityiskohdista.

Yksilölliset palvelut asiakkaidemme tarpeiden mukaan

Wanha Satama tarjoaa upeat tilat, laadukkaan tekniikan, monipuolisen ohjelman ja ammattitaitoisen tapahtumatuotannon. Jokainen tapahtuma suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Haluamme tarjota unohtumattoman elämyksen, joka jättää jäljen niin juhlavieraiden kuin tilaisuuden järjestäjän mieleen.

Yksi suurimmista vahvuuksistamme on yksityisyys, jonka Wanha Satama tarjoaa. Voit varata tilan kokonaisuudessaan vain itsellesi, jolloin tilassa on vain sinun tapahtumasi. Tämä tarjoaa täydellisen yksityisyyden ja mahdollisuuden järjestää juuri sellainen tapahtuma kuin haluat. Meiltä saat myös avaimet käteen -periaatteella kaiken tarvittavan tapahtuman onnistumiseksi.

Wanha Satama on täydellinen paikka järjestää unelmien muotinäytökset tapahtumatilassa. Tarjoamme upeat puitteet, ammattitaitoisen henkilökunnan ja yksilölliset palvelut. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtuma!