Tee vaikutus edustustilaisuudessa Wanhan Sataman tiloissa

Tee vaikutus edustustilaisuudessa Wanhan Sataman tiloissa

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Monipuoliset tilat ja palvelut

Wanhan Sataman tilat ovat kuin tehtyjä edustustilaisuuksiin. Yli 120 vuotta vanhat tiilimakasiinit luovat arvokkaan ja uniikin tunnelman. Tiloista voidaan järjestää niin pienempiä yksityistilaisuuksia kuin suuria yritystapahtumia. Tilat mahdollistavat joustavan ja luovan tilojen käytön mukautuen erilaisten tapahtumien tarpeisiin.

Lisäksi Wanhassa Satamassa on mahdollista hyödyntää ammattilaisten suunnittelemia ja toteuttamia tapahtuma- ja tilaisuuspalveluita. Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja henkilökohtainen palvelu ovat meille tärkeitä. Jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Olitpa järjestämässä yritysjuhlaa, tuotelanseerausta tai konferenssia, me autamme sinua luomaan ikimuistoisen tapahtuman.

Esteetön ja helppo saapuminen

Wanha Satama tarjoaa esteettömän ympäristön kaikille vierailijoille. Tilat ovat samassa tasossa, mikä mahdollistaa esteettömän liikkumisen ja helpottaa tilaisuuden järjestämistä. Lisäksi tiloihin on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä, mikä tekee vieraiden saapumisesta vaivatonta.

Huolehdimme myös siitä, että asiakkaidemme on helppo löytää perille ja parkkeerata. Wanha Satama sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja lähellä on useita pysäköintimahdollisuuksia. Vieraiden on siis helppo saapua paikalle ja nauttia tapahtumastaan vaivattomasti.