Wanha Satama: Tapahtumatilat, jotka loihtivat lumoa kirjajulkaisuihin

Wanha Satama: Tapahtumatilat, jotka loihtivat lumoa kirjajulkaisuihin

Tervetuloa Wanhaan Satamaan – täydelliseen tapahtumatilaan, jossa järjestät unohtumattomia kirjajulkaisutapahtumia. Me Wanhan Sataman ammattilaiset tarjoamme sinulle laadukkaat ratkaisut ja luomme murtaumattomia kokemuksia tapahtumiin. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme sinulle tilojamme ja palveluitamme, jotka takaavat onnistuneen ja lumoavan kirjajulkaisutapahtuman.

Teknisesti ja esteettömästi suunnitellut tilat

Wanha Satama hurmaa yli 120 vuotiaiden tiilimakasiinien arkkitehtuurillaan. Tilat muodostavat todellisen taideteoksen, jossa historia ja moderni kohtaavat. Tiloja voidaan muokata tarpeidesi mukaan erilaisiksi kokonaisuuksiksi, joten mikä tahansa kirjajulkaisutapahtuma on toteutettavissa meillä. Tilaan mahtuu 40 – 2000 henkeä, joten voit luottaa siihen, että tapahtumasuunnitelmasi toteutuu juuri haluamallasi tavalla.

Lisäksi Wanha Satama tarjoaa esteettömät tilat, joka tarkoittaa, että kaikki tilat ovat samalla tasolla ja saavutettavissa helposti. Jokainen vieraasi voi nauttia tapahtumasta täysin vaivattomasti. Esteettömyys on meille tärkeää, jotta jokainen vieraasi voi kokea kirjajulkaisutapahtumasi täydellisesti.

Palvelut räätälöidään tarpeidesi mukaan

Wanha Satama tarjoaa sinulle upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan täysin asiakkaan ja tilanteen mukaan. Haluamme toteuttaa juuri sinun visionasi olevan kirjajulkaisutapahtuman. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua joka askeleella ja luovat tapahtumasta unohtumattoman kokemuksen.

Wanha Satama ymmärtää, että jokaisella tapahtumalla on omat yksilölliset tarpeet. Siksi meiltä saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Voit keskittyä täysin tapahtuman sisältöön, kun me huolehdimme käytännön järjestelyistä. Meidän iso vahvuutemme on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Voit varata tilamme itsellesi kokonaisuudessaan, mikä mahdollistaa kaikenkokoisten tapahtumien järjestämisen.