Juhlitaan Wanhan Sataman tapahtumatilassa unohtumattomia hetkiä

Wanha Satama – Tapahtumatilojen ainutlaatuinen tarjonta

Tapahtuman järjestäminen Wanha Satamassa on helppoa ja vaivatonta. Yli 120 vuoden ikäiset tiilimakasiinit tarjoavat upeat tilat monipuolisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Wanha Satama on kuin taideteos, jossa tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia. Tämän ansiosta tapahtumiin mahtuu 40 – 2000 henkeä, oli kyse sitten pienestä yrityskokoontumisesta tai suuresta juhlasta.

Wanha Satama sijaitsee helposti saavutettavalla paikalla, julkisen liikenteen läheisyydessä. Tilat ovat esteettömästi samassa tasossa, joten niissä on helppo liikkua erityisryhmillekin. Asiakkaalle tarjotaan avaimet käteen -periaatteella kaikki tarvittava: upeat tilat, huippuluokan tekniikka, ammattitaitoinen ohjelma ja tapahtumatuotanto sekä herkullinen ravintolapalvelu. Kaikki suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja tilanteen mukaan, jotta jokainen hetki olisi unohtumaton.

Monikäyttöiset tilat tarjoavat yksityisyyttä ja tyylikkyyttä

Wanha Satama tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden varata tilat kokonaisuudessaan, mikä takaa asiakkaille täydellisen yksityisyyden. Olipa kyseessä sitten yrityksen pikkujoulut, häät tai suuri konferenssi, tilat muokkautuvat jokaiseen tilanteeseen sopiviksi. Wanha Satama on täydellinen valinta kaikenkokoisille tapahtumille, sillä tilat taipuvat tarpeiden mukaan.

Tilojen tyylikäs ja yksilöllinen sisustus luo unohtumattoman ilmapiirin. Tiiliseinät, vanhat holvikatot ja suuret ikkunat antavat tiloille ainutlaatuisen tunnelman. Jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu ja toteutettu, jotta tilaisuudesta tulisi unohtumaton.

Ammattitaitoinen tiimi takaa onnistuneen tapahtuman

Wanha Satama panostaa laatuun ja asiakaspalveluun. Ammattitaitoinen tiimi on apunasi tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa. He huolehtivat siitä, että kaikki sujuu mutkattomasti ja jokainen yksityiskohta on kunnossa. Tapahtumatuotanto on heidän erityisosaamisensa ja he osaavat tehdä tapahtumasta juuri sellaisen kuin asiakas toivoo.

Juhlitaan Wanhan Sataman tapahtumatiloissa unohtumattomia hetkiä. Täällä asiakkaan tarpeet ovat keskiössä ja jokainen yksityiskohta mietitään tarkasti. Wanha Satama tarjoaa upeat tilat, ammattitaitoisen tiimin ja kaiken tarvittavan, jotta tapahtumasta tulisi ikimuistoinen.