Wanha Satama: Helsinkiin sopiva tapahtumatila kaikille yritystapahtumille

Wanha Satama: Helsinkiin sopiva tapahtumatila kaikille yritystapahtumille

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Yritystapahtumat

Wanha Satama on täydellinen paikka järjestää yritystapahtumia. Olipa kyseessä sitten kokoukset, konferenssit, työpajat tai yritysjuhlat, meiltä löydät sopivan tilan ja tarvittavat palvelut. Tilat voidaan järjestää eri tavoin riippuen tapahtuman luonteesta ja osallistujien määrästä. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta tapahtumasta tulee täydellinen.

Pikkujoulut, rapujulpat ja Oktoberfest – kaikki mahdolliset juhlat

Jos etsit tilaa juhlien järjestämiseen, Wanha Satama on oikea paikka. Meillä voit viettää ikimuistoiset pikkujoulut, järjestää rapujuhlia tai juhlia Oktoberfestin hengessä. Tilamme soveltuvat erinomaisesti erilaisten juhlien järjestämiseen ja tarjoamme monipuoliset palvelut, kuten ruoka- ja juomatarjoilut, esiintyjät sekä ohjelman suunnittelun. Voit unohtaa huolen juhlien järjestämisestä ja keskittyä nauttimaan itse tapahtumasta.