Wanha Satama: avaimet käteen -periaatteella toteutetut tapahtumakokonaisuudet

Yritystapahtumat

Wanha Satama on täydellinen paikka järjestää yritystapahtumia. Meillä pystytään helposti toteuttamaan monipuolisia ja laadukkaita ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Tilamme ovat muunneltavissa erikokoisille tapahtumille ja voimme ottaa vastaan jopa 2000 hengen yritystilaisuuksia.

Wanhassa Satamassa järjestetyt tilaisuudet voivat olla täysin räätälöityjä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme avaimet käteen -palvelun, jossa suunnittelemme tapahtuman yksityiskohtaisesti ja hoidamme kaiken tarvittavan, jotta asiakas voi keskittyä olennaiseen. Tilojemme yksityisyys tarjoaa täydellisen puitteen yritystapahtumille, ja tarvittaessa voit varata koko tilan käyttöösi.

Tuotanto

Wanhassa Satamassa sinun ei tarvitse huolehtia tapahtuman teknisestä puolesta. Meillä on laadukas tekniikka ja ammattitaitoinen tuotantotiimi, jotka auttavat sinua luomaan tapahtumastasi ikimuistoisen. Oli kyseessä sitten yritystapahtuma, julkkislanseeraus tai musiikkikonsertti, meillä on tarvittava osaaminen ja välineet, jotta tapahtumasta tulee juuri sellainen kuin haluat.

Wanha Satamaa on helppo saavuttaa julkisilla kulkuvälineillä, ja tilamme ovat esteettömästi samassa tasossa. Tämä tekee tapahtuman tuottamisesta ja järjestämisestä entistä helpompaa. Voit luottaa siihen, että me hoidamme kaikki tarvittavat käytännön järjestelyt, jotta voit keskittyä olennaiseen – tapahtuman onnistumiseen.

Pikkujoulut

Pikkujoulut ovat vuoden odotetuimpia tapahtumia monille yrityksille. Wanha Satama tarjoaa täydelliset puitteet onnistuneille pikkujouluille. Tilamme ovat muunneltavissa eri teemoja varten ja voimme luoda juuri haluamanne tunnelman ja ilmapiirin. Meillä on laaja valikoima ravintolapalveluita, jotka voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne.

Wanhaan Satamaan on helppo saapua, ja tiloissamme on riittävästi tilaa jopa suurillekin pikkujoulujuhlille. Voitte nauttia tilan tarjoamasta yksityisyydestä ja viettää ikimuistoisen illan työtovereiden kanssa. Olipa kyseessä sitten buffet-illallinen, cocktail-tilaisuus tai tanssiaiset, meillä voitte toteuttaa juuri sellaiset pikkujoulut kuin haluatte.