Valitse Wanha Satama yritysjuhlien järjestämiseen Helsingissä

Valitse Wanha Satama yritysjuhlien järjestämiseen Helsingissä

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Yritystapahtumat

Wanha Satama tarjoaa täydelliset puitteet yritystapahtumille Helsingissä. Voit järjestää tiloissamme onnistuneesti esimerkiksi seminaareja, koulutustilaisuuksia, rekrytilaisuuksia tai edustustilaisuuksia. Me huolehdimme tilojen, tekniikan ja ravintolapalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta, jotta voit keskittyä tärkeimpään – itse tapahtuman sisällön suunnitteluun. Yritystapahtumien järjestäminen Wanha Satamassa on vaivatonta ja ammattitaitoista, ja voit luottaa siihen, että kaikki sujuu suunnitellusti ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Pikkujoulut

Wanha Satama on täydellinen paikka pikkujoulujen järjestämiseen Helsingissä. Tarjoamme upeat ja monipuoliset tilat, joihin voi luoda tunnelmallisen ja viihtyisän pikkujouluatmosfäärin. Meillä on mahdollisuus tarjota monenlaisia ohjelma- ja esiintyjävaihtoehtoja, jotka luovat ikimuistoisen pikkujoulukokemuksen. Ravintolapalvelumme on myös laadukasta, ja voimme suunnitella ruokailun ja tarjoilun toiveidesi mukaan. Wanha Satama on oiva valinta pikkujoulujen järjestämiseen, ja voit luottaa siihen, että me huolehdimme kaikista yksityiskohdista, jotta sinä voit vain nauttia juhlahetkestä.