Edustustilaisuudet ja Wanha Satama: täydellinen yhdistelmä arvokkaille tilaisuuksille

Edustustilaisuudet ja Wanha Satama: täydellinen yhdistelmä arvokkaille tilaisuuksille

Tervehdys! Oletko järjestämässä arvokasta edustustilaisuutta ja etsit täydellistä tapahtumatilaa? Wanha Satama on oikea valinta! Meillä tapahtuman järjestäminen on helppoa, laadukasta ja vaivatonta. Olemme erikoistuneet monipuolisten tilaisuuksien toteuttamiseen ja tarjoamme upeat puitteet juuri sinun tarpeisiisi. Tervetuloa tutustumaan Wanhaan Satamaan!

Yritystapahtumat, tuotanto ja pikkujoulut

Wanha Satama on täydellinen paikka järjestää yritystapahtumia, tuotantoja ja pikkujouluja. Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit luovat upean ja arvokkaan ilmapiirin tilaisuudelle. Tilojamme voi muokata eri tarkoituksiin sopiviksi, oli kyseessä sitten pieni tai suuri tapahtuma. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja avustaa mielellään tapahtuman toteuttamisessa.

Wanha Satama tarjoaa myös laajat mahdollisuudet tapahtuman tuotantoon. Tekniikkamme on huippuluokkaa ja saat meiltä tarvittavat välineet ja ratkaisut. Lisäksi voimme auttaa ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa. Ravintolapalvelumme täydentävät tilaisuuden tarpeet, joten voit keskittyä täysin tapahtuman sisältöön.

Edustustilaisuudet, julkaisutilaisuudet ja rapujuhlat

Wanha Satama tarjoaa täydelliset puitteet arvokkaille edustustilaisuuksille ja julkaisutilaisuuksille. Tilamme ovat tyylikkäät, mutta samalla rentouttavat, joten ne luovat sopivan ilmapiirin vaativille tilaisuuksille. Voit luottaa meidän ammattitaitoomme ja keskittyä tärkeiden vieraiden vastaanottamiseen ja viihtymiseen.

Rapujuhlat ja muut teemajuhlat ovat myös osa osaamisaluettamme. Wanha Satama soveltuu erinomaisesti erilaisten juhlien järjestämiseen. Olipa kyseessä kravattipakollinen illallinen tai rento pubi-ilta, meiltä saat varmasti sopivan tilan ja palvelut. Juhlat sujuvat jouhevasti ja ammattitaitoisesti järjestettynä. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi, niin luomme yhdessä unohtumattoman juhlatilan!