Täydellinen tapahtumapaikka Helsingissä – Wanha Satama on vastaus tarpeisiisi

Tapahtumien järjestäminen Wanha Satamassa

Wanha Satama on täydellinen tapahtumapaikka Helsingissä, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi. Me Wanha Satamassa tarjoamme helppoa ja vaivatonta tapahtuman järjestämistä. Laadukkaat ratkaisut toteutetaan mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Wanha Satama on 120 vuotta vanha tiilimakasiini, joka on kuin taideteos itsessään.

Wanha Satama on valittu yhdeksi Helsingin parhaimmista tapahtumatiloista. Tiilimakasiineistamme voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka soveltuvat erikokoisille tapahtumille. Kapasiteettimme mahdollistaa tapahtumia 40 hengestä aina 2000 hengen tilaisuuksiin saakka. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, seminaari, konferenssi tai vaikka häät, Wanha Satama pystyy toteuttamaan sen toiveidenne mukaisesti.

Sijainti ja esteettömyys

Wanhasta Satamasta on erittäin vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä. Sijaitsemme lähellä Helsingin keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisäksi kaikki tilamme ovat esteettömästi samassa tasossa, joten ne ovat helposti saavutettavissa myös liikuntarajoitteisille. Esteettömyys on meille tärkeä arvo, ja haluamme taata sen, että kaikki vieraamme voivat nauttia tapahtumasta täysin siemauksin ilman esteitä.

Yksilölliset tarpeet ja avaimet käteen -periaate

Wanha Satama on täysin asiakaslähtöinen tapahtumapaikka. Me ymmärrämme, että jokaisella tapahtumalla on omat ainutlaatuiset tarpeensa, ja me pyrimme vastaamaan niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelut, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan.

Wanha Satama tarjoaa myös isoja etuja yksityisyyden suhteen. Tila voidaan varata kokonaan itselleen, jolloin voit nauttia tapahtumasta täysin rauhassa yksityisellä alueella. Tämä mahdollistaa myös erilaiset tapahtumat kaikenkokoisille porukoille. Halutessasi saat meiltä myös avaimet käteen -palvelun, joka tarkoittaa sitä, että me hoidamme kaiken tapahtuman suunnittelusta toteutukseen asti.

Wanha Satama on täydellinen tapahtumapaikka Helsingissä, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi. Laadukkaat tilamme, monipuoliset palvelut ja ainutlaatuinen tunnelma takaavat onnistuneen tapahtuman. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Wanhaan Satamaan – me teemme juuri sinun tapahtumastasi unohtumattoman!