Suunnittele unelmiesi tapahtuma Wanhan Sataman monipuolisissa tiloissa

Suunnittele unelmiesi tapahtuma Wanhan Sataman monipuolisissa tiloissa

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Monipuoliset tilat

Wanha Satama tarjoaa monipuoliset tilat erilaisille tapahtumille. Olipa kyseessä yrityksen kokous, juhlatilaisuus tai messut, meillä on tilaa kaikkeen. Tiilimakasiinien jyhkeät seinät ja avarat tilat luovat ainutlaatuisen tunnelman ja mahdollistavat erilaisten tapahtumakonseptien toteuttamisen. Jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Joustavat tilat mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien toteuttamisen. Suuremmat tilat ovat ihanteellisia esimerkiksi yritysten konferensseille tai messuille, kun taas pienemmät tilat sopivat mainiosti esimerkiksi intiimimpiin juhliin ja kokouksiin. Voit myös varata tiloja yhdistelemällä, jolloin saat juuri haluamasi kokonaisuuden tapahtumallesi. Samassa tasossa sijaitsevat tilat helpottavat kommunikointia ja kulkemista tapahtuman aikana, ja esteettömyys on meille tärkeää.

Ammattitaitoinen ja yksilöllinen palvelu

Wanha Satama tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista ja yksilöllistä palvelua. Suunnittelemme tapahtumat asiakkaan toiveiden mukaisesti ja huomioimme jokaisen yksityiskohdan. Meillä on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä ja tiedämme, mitä hyvin suunniteltu ja toteutettu tapahtuma vaatii.

Ravintolapalvelumme tarjoavat herkullista ruokaa ja juomaa, jotka valitaan tapahtuman teeman ja osallistujien mieltymysten mukaan. Tekniikkaa ja ohjelmaa voimme räätälöidä juuri sinun tapahtumasi tarpeisiin. Meillä on myös vahva verkosto yhteistyökumppaneita, joiden avulla voimme toteuttaa tapahtumatuotannon ammattitaidolla.

Yksityisyys on yksi iso vahvuutemme. Voit varata Wanhasta Satamasta koko tilan itsellesi ja näin taata tapahtumasi yksityisyyden. Sinun ei tarvitse huolehtia häiriötekijöistä, sillä tila on kokonaan käytössäsi. Tervetuloa suunnittelemaan unelmiesi tapahtuma Wanhan Sataman monipuolisiin tiloihin!