Pikkujoulut vuoden kohokohtana – Miksi valita Wanha Satama tapahtumatilaksi?

Yritystapahtumat: Tyylikäs ja monipuolinen tapahtumatila

Wanha Satama on täydellinen paikka järjestää yritystapahtumat, olipa kyseessä sitten yrityksen pikkujoulut, julkaisutilaisuus tai vuosijuhlat. Tila tarjoaa tyylikkäät ja monipuoliset puitteet erilaisille tapahtumille. Wanhan Sataman tiilimakasiinien ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja tunnelma luovat ikimuistoisen ympäristön tilaisuudellesi.

Me Wanha Satamassa ymmärrämme, että jokainen yritystapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi suunnittelemme ja toteutamme tapahtuman juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Olipa kyseessä pienempi tilaisuus tai suuri juhla, meillä on tilaa 40 – 2000 hengelle. Tilojamme voidaan muokata tarpeidenne mukaan, joten voitte luoda juuri sellaisen tapahtuman kuin toivotte.

Esiintyjät: Laadukasta viihdettä tapahtumiinne

Wanha Satama tarjoaa myös monipuolisia viihdemahdollisuuksia tapahtumiinne. Olipa kyseessä sitten pikkujoulut, häät tai yritysjuhla, voimme järjestää tapahtumaanne laadukkaita esiintyjiä ja ohjelmaa. Musiikkia, tanssia, stand-upia tai vaikkapa muotinäytös – me hoidamme esiintyjät puolestanne.

Yhteistyökumppaneinamme on laaja valikoima eri alojen ammattilaisia, jotka tekevät tapahtumastanne ikimuistoisen. Mikäli toiveissanne on jokin tietty artisti tai esiintyjä, voimme myös auttaa teitä hänen sopimisessaan tapahtumaanne.

Koulutustilaisuudet: Modernit tilat ja tekninen tuki

Wanha Satama on erinomainen paikka myös koulutustilaisuuksiin. Tilamme ovat modernit ja muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. Voimme järjestää tiloihinne tarvittavan kalustuksen ja tekniikan, jotta koulutustilaisuutenne sujuu mutkattomasti.

Wanha Satama tarjoaa myös teknistä tukea tapahtumiinne. Voitte luottaa meihin, kun kyseessä on äänentoisto, valaistus tai vaikkapa videonäytöt. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä kaikissa tarvittavissa teknisissä järjestelyissä.