Huippuluokan esiintyjät ja Wanha Satama: täydellinen yhdistelmä ikimuistoisille tapahtumille

Yritystapahtumat Wanha Satamassa

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa ja vaivatonta. Meillä toteutat laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin yritystapahtumiin. Yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit tarjoavat upeat puitteet erilaisten tapahtumien toteuttamiseen. Tilat muokkautuvat helposti 40 – 2000 hengen tapahtumiin, ja kaikki tilat ovat esteettömiä samassa tasossa.

Wanhaan Satamaan on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä, ja tarjoamme asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella suunnitellut tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelut. Meidän vahvuutemme on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Voit varata tilan kokonaisuudessaan, joten saat tilaisuuteesi täydellisen yksityisyyden ja rauhan.

Täydellinen tuotanto pikkujouluihin

Wanha Satama tarjoaa täydelliset puitteet pikkujoulujen järjestämiseen. Olitpa sitten suunnittelemassa pienimuotoista illanviettoa tai suurempaa tapahtumaa, me autamme sinua luomaan ikimuistoisen juhlan. Tilamme taipuvat erilaisiin teemoihin ja tapahtumiin, ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Ohjelmaa pikkujouluihin voimme järjestää yhteistyössä kanssasi, ja voit luottaa ammattitaitoisiin esiintyjiimme, jotka viihdyttävät juhlaväkeä tasokkaalla ohjelmallaan. Ravintolapalvelumme tarjoaa herkulliset tarjoilut ja juomat, joten voit keskittyä nauttimaan juhlapäivästäsi täysillä.

Ikimuistoiset häät Wanha Satamassa

Häät ovat yksi elämän suurista juhlista, ja haluamme auttaa sinua luomaan ikimuistoiset juhlatilaisuudet Wanha Satamassa. Romanttisessa ja historiallisessa ympäristössä vihkimiseen ja hääjuhlaan syntyy taianomaista tunnelmaa. Wanha Satama tarjoaa upeat puitteet niin pienimuotoisille kuin suuremmillekin häille, ja tilat muokkautuvat tarpeidesi mukaan.

Meiltä saat myös ammattitaitoisen tapahtumatuotannon, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja järjestämään unelmiesi häät. Huolehdimme teknisistä yksityiskohdista, ohjelmasta sekä ravintolapalveluista, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan hääpäivästäsi täysin siemauksin. Wanha Satama tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta häistäsi tulee unohtumattomat.