Wanha Satama – Yritystapahtumien täydellinen ympäristö Helsingissä.

Wanha Satama – Yritystapahtumien täydellinen ympäristö Helsingissä

Tapahtumien järjestäminen Wanha Satamassa on helppoa ja vaivatonta. Wanha Satama on yritystapahtumiin erikoistunut tila, joka tarjoaa laadukkaat ratkaisut monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Wanhan Sataman yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia, jotka voidaan muokata lukuisiksi erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Tila soveltuu 40 – 2000 hengen tapahtumiin ja siellä voi järjestää niin pieniä yritystilaisuuksia kuin suuria juhlia.

Wanha Satama sijaitsee Helsingin sydämessä ja sinne on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi tila on täysin esteetön, mikä tekee siitä helposti saavutettavan kaikille. Wanha Satama tarjoaa asiakkailleen upeat tilat, modernin tekniikan, monipuolisen ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelut. Kaikki suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan, jotta tapahtumasta tulisi unohtumaton kokemus.

1. Tapahtuman suunnittelu yksilöllisten tarpeiden mukaan

Järjestäessäsi yritystapahtumaa Wanha Satamassa, voit olla varma siitä, että kaikki suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tila tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tapahtumien järjestämiseen, oli kyseessä sitten konferenssi, seminaari, juhlaillallinen tai vaikka tuotelanseeraus. Ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua suunnittelemaan tapahtuman alusta loppuun ja varmistaa, että kaikki yksityiskohdat ovat kohdallaan.

Wanha Satama tarjoaa myös avaimet käteen -periaatteen, joka helpottaa tapahtuman järjestämistä entisestään. Voit luottaa siihen, että kaikki tekniset tarpeet, ohjelma ja ravintolapalvelut suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi. Yksityisyys on tilan iso vahvuus, sillä voit varata koko tilan itsellesi ja luoda täysin räätälöidyn tapahtuman juuri omien tarpeidesi mukaan. Wanha Satama haluaa tarjota asiakkailleen ainutlaatuisia kokemuksia, ja siksi jokainen tapahtuma suunnitellaan tarkasti juuri kyseisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

2. Tekniikan ja ohjelman suunnittelu ammattilaisen avulla

Tekniikan merkitys yritystapahtumissa on suuri. Wanha Satama tarjoaa modernin tekniikan, jolla varmistetaan, että tapahtumasi sujuu mutkattomasti ja ammattimaisesti. Voit luottaa siihen, että tilassa on tarvittavat äänentoisto- ja valaistusjärjestelmät, joiden avulla luodaan oikea tunnelma ja vahvistetaan viestiäsi. Ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan tekniikan käytön ja voit olla varma siitä, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti.

Ohjelma on myös tärkeä osa onnistunutta yritystapahtumaa. Wanha Satama tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ohjelman suunnitteluun. Voit valita esimerkiksi inspiroivan puhujan, workshopin, musiikkiesityksen tai vaikka teeman mukaisen aktiviteetin. Wanhan Sataman tiimi auttaa sinua löytämään juuri sinun tapahtumaasi sopivan ohjelman, joka viihdyttää osallistujia ja tukee tapahtuman tavoitteita. Wanha Satama haluaa, että juuri sinun yritystapahtumasi jää mieleen ainutlaatuisuudellaan ja takaa sen, että ohjelma on suunniteltu juuri sinulle sopivaksi.