Wanha Satama – luotettava kumppani tapahtumien järjestämisessä

Wanha Satama – luotettava kumppani tapahtumien järjestämisessä

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Tilat kuin taideteokset

Wanhan Sataman yli 120-vuotiaat tiilimakasiinit tarjoavat upean ja uniikin ympäristön tapahtumille. Tilat voivat muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, joten ne soveltuvat niin pienille kuin suurille tilaisuuksille. Tila voidaan muokata vastaamaan 40 – 2000 hengen tapahtumia.

Tilojen esteettömyys ja helppo saavutettavuus julkisilla kulkuvälineillä tekee niistä vielä houkuttelevampia. Ei tarvitse huolehtia vaikeasta logistiikasta vieraiden saapuessa tapahtumaan, sillä kaikki tilat sijaitsevat samassa tasossa. Näin jokainen vieras pääsee liikkumaan helposti ja vaivattomasti tilaisuuden aikana.

Yksilölliset ratkaisut jokaiseen tapahtumaan

Wanha Satama ymmärtää, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen. Siksi he tarjoavat asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja. Olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suuri juhlatilaisuus, Wanha Satama pystyy tarjoamaan kaiken tarvittavan. He huolehtivat tilojen suunnittelusta ja tekniikasta, ohjelman suunnittelusta ja tapahtumatuotannosta sekä ravintolapalvelusta.

Wanha Satama haluaa tehdä tapahtumien järjestämisestä helppoa asiakkailleen. He noudattavat avaimet käteen -periaatetta, jolloin asiakas voi luottaa siihen, että kaikki sujuu suunnitellusti. Heidän isoin vahvuutensa on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Asiakas voi varata koko tilan käyttöönsä, jolloin heillä on täysi vapaus toteuttaa tapahtuma omien toiveidensa mukaisesti.