Wanha Satama: Edustustilaisuudet unohtumattomassa tapahtumatilassa

Wanha Satama: Edustustilaisuudet unohtumattomassa tapahtumatilassa

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa.

Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Laadukkaat tilat ja palvelut

Wanha Satama tarjoaa asiakkailleen laadukkaat tilat ja palvelut, jotka varmistavat unohtumattoman edustustilaisuuden järjestämisen. Yli sadan vuoden historian omaavat tiilimakasiinit tarjoavat upeat puitteet monenlaisille tapahtumille aina pienistä kokouksista suuriin juhliin. Tilat ovat muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten yrityksen vuosijuhla, seminaari tai tuote-esittely.

Wanhassa Satamassa panostetaan myös tekniseen toteutukseen. Tila tarjoaa nykyaikaisen esiintymislavan, äänentoiston ja valaistusratkaisut, jotka varmistavat ensiluokkaisen tapahtumakokemuksen. Sähkötehoja löytyy reilusti, jotta kaikki tekninen varustelu toimii moitteettomasti. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista, vaan voi luottaa Wanhassa Satamassa ammattitaitoisiin tekniikan osaajiin.

Ravintolapalvelut asiakkaan tarpeita varten

Wanhassa Satamassa asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat keskiössä myös ravintolapalveluiden osalta. Ravintolassa tarjoillaan korkeatasoisia ja herkullisia ruokakokonaisuuksia, jotka suunnitellaan tapahtuman luonteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ammattitaitoinen keittiötiimi valmistaa ruoat käyttäen ainoastaan tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita.

Ravintolapalvelut voivat sisältää esimerkiksi cocktailtilaisuuksia, seisovia pöytäkattauksia tai vaikkapa monen ruokalajin istuvan illallisen. Jokainen tilaisuus räätälöidään huolella asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaisesti. Wanha Satama haluaa tarjota kokonaisvaltaisen palvelun, joka tekee tapahtumasta ikimuistoisen niin visuaalisesti kuin makunystyröitä hellivien herkkujen osalta.