Tilaa yritystapahtumalle Helsingin sydämessä: Wanha Satama luo unohtumatonta tunnelmaa.

Tilaa yritystapahtumalle Helsingin sydämessä: Wanha Satama luo unohtumatonta tunnelmaa.

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia. Tiloista voidaan muodostaa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Wanhaan Satamaan on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä ja kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Wanhasta Satamasta saat upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan. Tapahtumien keskiössä on asiakkaan yksilölliset tarpeet – Saat kaiken tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Iso vahvuus on yksityisyys, jonka tila tarjoaa. Tila voidaan varata itselleen kokonaisuudessaan, joka tarjoaa puitteet kaikenkokoisilla tapahtumille.

Tärkeimmät vinkit yritystapahtuman järjestämiseen

1. Suunnittele tapahtuma huolellisesti: Aloita tapahtuman suunnittelu ajoissa ja huolehdi, että kaikki tarvittavat yksityiskohdat otetaan huomioon. Määrittele tapahtuman tarkoitus ja tavoitteet, ja sen perusteella valitse sopiva tila, ohjelma ja ravintolapalvelut. Wanha Satama tarjoaa ammattitaitoisen tapahtumatuotannon, mikä helpottaa suunnitteluprosessia.

2. Valitse oikea tila: Tila on yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneen yritystapahtuman järjestämisessä. Wanha Satama tarjoaa upeat ja monipuoliset tilat, jotka muokkautuvat erikokoisiin tapahtumiin. Tilojen esteettömyys ja helppo saavutettavuus lisäävät käyttömukavuutta. Valitse tila, joka sopii tarpeisiisi ja luo haluamasi tunnelman.

3. Tekniikka ja ohjelma: Suunnittele tapahtuman tekniikka ja ohjelma huolella. Wanha Satama tarjoaa tarvittaessa kaiken tarpeellisen tekniikan, kuten ääni- ja valotekniikan sekä lavasteet. Asiakkaan yksilölliset tarpeet ovat tapahtumien keskiössä, joten voit suunnitella ohjelman ja tapahtuman sisällön juuri haluamallasi tavalla.

Yhteenvetona Wanha Satama tarjoaa loistavat puitteet yritystapahtuman järjestämiseen Helsingin sydämessä. Laadukkaat tilat, ammattitaitoinen tapahtumatuotanto ja yksilöllinen palvelu mahdollistavat unohtumattoman tapahtuman toteuttamisen. Suunnittele tapahtuma huolellisesti, valitse sopiva tila ja mieti tekniikka sekä ohjelma tarkasti. Näiden vinkkien avulla yritystapahtumasi Wanha Satamassa on taattu menestys!