Rapujuhlat kuin satamakujailla – Wanha Satama tarjoaa täydellisen ympäristön

Yritystapahtumat Wanha Satamassa

Tapahtuman järjestäminen on Wanhassa Satamassa helppoa. Me toteutamme laadukkaat ratkaisut mutkattomasti monipuolisiin yritystapahtumatarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia, tarjoten upeat puitteet yrityksesi tapahtumille. Wanha Satama voi muokkautua 40 – 2000 hengen tapahtumiin ja tilat ovat esteettömästi samassa tasossa. Tilaan on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä, mikä tekee tapahtumapaikan valinnan vieläkin helpommaksi.

Yrityksen tarpeiden keskiössä on aina asiakkaan yksilölliset toiveet. Wanha Satama tarjoaa avaimet käteen -periaatteella upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilaisuuden mukaan. Yhtenä suurena vahvuutena on myös tilan yksityisyys, joka antaa mahdollisuuden varata koko tilan yrityksen käyttöön ja luoda räätälöity tapahtuma kokonaisuus, oli kyseessä sitten vuosijuhlat, rekrytilaisuus tai edustustilaisuus.

Tuotantotilaisuudet Wanha Satamassa

Wanha Satama tarjoaa täydellisen ympäristön tuotantotilaisuuksille. Tila on erinomainen valinta esimerkiksi julkaisutilaisuuksiin, levyjulkaisuihin tai lanseerauksiin. Yrityksesi saa käyttöönsä upeat tilat, jotka voidaan muuntaa juuri toiveidenne mukaisesti. Tekniikka ja ohjelma suunnitellaan yhteistyössä, jotta tapahtumasta tulisi täydellinen. Wanha Satama tarjoaa myös ravintolapalvelut, joten voitte keskittyä täysin tapahtuman tuottamiseen ja nauttia ammattitaitoisesta palvelusta.

Wanha Satama on myös loistava valinta koulutustilaisuuksille ja seminaareille. Tilassa on mahdollista luoda erilaisia kokonaisuuksia, jotka sopivat juuri koulutustilaisuuksien tarpeisiin. Esteettömän sijainnin ansiosta tilaan on helppo saapua ja teknisestä toteutuksesta huolehditaan ammattitaitoisesti. Olipa kyseessä sitten pienempi tai suurempi koulutustilaisuus, Wanha Satama tarjoaa täydellisen ympäristön onnistuneelle tapahtumalle.

Pikkujoulut Wanha Satamassa

Wanha Satama tarjoaa täydelliset puitteet pikkujouluihin. Tilaa voidaan muokata juuri teidän yrityksen tarpeiden mukaisesti ja tarjoamme myös monipuoliset ravintolapalvelut. Pikkujoulut tunnelma tulee varmasti nostamaan riippumatta yrityksenne koosta. Voitte luottaa ammattitaitoiseen tapahtumatuotantoon ja laadukkaaseen ohjelmaan. Wanha Satama on täydellinen paikka luoda ikimuistoiset pikkujoulut, jotka jäävät mieleen vielä pitkään juhlien jälkeen.