Pikkujoulut vuoden hulppeimmassa tapahtumapaikassa – Wanha Satama

Pikkujoulut vuoden hulppeimmassa tapahtumapaikassa – Wanha Satama

Tiukkaa työtahtia ja stressaavia päiviä on eletty jo tarpeeksi. On aika rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa vuoden päättymistä kuin järjestää pikkujoulut Wanha Satamassa? Tässä historiallisessa ja tunnelmallisessa tapahtumatilassa voitte viettää ikimuistoiset juhlat, joihin kaikki puhuvat vielä pitkään.

Tila, joka taipuu kaikenkokoisiin tapahtumiin

Wanha Satama tarjoaa upeat tilat monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Tässä yli 120 vuotta vanhassa tiilimakasiinissa tilat voidaan muokata lukuisiksi erilaisiksi kokonaisuuksiksi, jotka sopivat 40 – 2000 hengen tapahtumiin. Teillä on siis valtavasti tilaa toteuttaa juuri teidän visioistanne unohtumaton juhla.

Tilan esteettömyys ja helppo saavutettavuus julkisilla kulkuvälineillä tekevät Wanha Satamasta erityisen houkuttelevan vaihtoehdon. Kaikki tilat ovat samassa tasossa, mikä helpottaa erityisesti liikuntarajoitteisten vieraiden osallistumista. Wanha Satama haluaa tarjota asiakkailleen täydellisen huolenpidon ja siksi myös kaikki teknologia ja ohjelmisto suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan. Samoin ravintolapalvelut räätälöidään juuri teidän tapahtumaanne sopivaksi. Tilaisuuden yksilöllisyyttä korostaa myös mahdollisuus varata koko tila omaan käyttöönne, mikä takaa täydellisen yksityisyyden ja juhlahumun ilman häiriötekijöitä.

Pikkujoulut avaimet käteen -periaatteella

Wanha Satama haluaa tehdä tapahtumienne järjestämisestä mahdollisimman vaivatonta ja stressitöntä. Siksi he tarjoavat pikkujoulupaketteja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan aina tilojen vuokrasta teknisen tuen kautta aina ruoka- ja juomapalveluihin. Voitte siis keskittyä täysin juhlimiseen, kun Wanha Satama huolehtii kaikista yksityiskohdista.

Varatessanne pikkujoulunne Wanhaan Satamaan, saatte unohtumattomat juhlat vuoden hulppeimmassa tapahtumapaikassa. Täällä voitte nauttia upeista tiloista, laadukkaasta teknologiasta, unohtumattomasta ohjelmasta ja herkullisesta ruoasta ja juomista, jotka suunnitellaan täysin teidän toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Jätätte vain järjestelyt ammattilaisille ja Wanha Satama hoitaa loput. Näin voitte viettää unohtumattomat pikkujoulut upeassa ympäristössä ilman ylimääräistä stressiä ja huolta.