Muokkautuvat tilat: Tapahtumien järjestäminen Wanhan Sataman monipuolisissa tiloissa

Muokkautuvat tilat: Tapahtumien järjestäminen Wanhan Sataman monipuolisissa tiloissa

Tervetuloa Wanhan Sataman maailmaan, jossa tapahtumien järjestäminen on helppoa ja ammattitaitoista. Wanha Satama tarjoaa laadukkaat ratkaisut monipuolisiin tapahtuma- ja tilaisuustarpeisiin. Yli 120 vuotiaat tiilimakasiinit ovat kuin taideteoksia, ja niistä voidaan luoda lukuisia erilaisia kokonaisuuksia, jotka muokkautuvat 40 – 2000 hengen tapahtumiin.

Wanha Satama sijaitsee helposti saavutettavalla paikalla, ja sinne on vaivatonta saapua julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi kaikki tilat ovat esteettömästi samassa tasossa, joten ne sopivat myös liikuntarajoitteisille vieraille. Wanha Satama tarjoaa upeat tilat, tekniikan, ohjelman ja tapahtumatuotannon sekä ravintolapalvelun, jotka suunnitellaan asiakkaan ja tilanteen mukaan.

Asiakaslähtöisyys tapahtumien keskiössä

Wanha Satama haluaa asettaa asiakkaan yksilölliset tarpeet tapahtumien keskiöön. Olipa kyseessä pieni illanvietto ystävien kesken tai suuri yritystapahtuma, Wanha Satama tarjoaa kaiken tarvittavan avaimet käteen -periaatteella. Voit luottaa siihen, että tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu ammattitaidolla.

Yksi Wanhan Sataman suurimmista vahvuuksista on yksityisyys, jota tila tarjoaa. Tila voidaan varata kokonaisuudessaan, jolloin sinulla on käytössäsi kaikki tarvittavat tilat ja palvelut. Tämä mahdollistaa tapahtumien järjestämisen juuri haluamallasi tavalla, ilman häiriötekijöitä. Olipa kyseessä sitten yrityksen juhlat, häätilaisuus tai seminaari, Wanha Satama tarjoaa sopivat puitteet kaikenkokoisille tapahtumille.

Monipuoliset tilat ja palvelut

Wanha Satama tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut, jotka soveltuvat erilaisiin tarpeisiin. Tilat ovat joustavia ja muokkautuvat helposti erilaisiin tilaisuuksiin. Voit valita juuri sinulle sopivan tilan ja suunnitella tapahtuman yksityiskohtaisesti yhdessä Wanhan Sataman ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjolla on laadukas tekniikka, joka takaa sujuvan ja onnistuneen tapahtuman toteutuksen.

Mikäli haluat tarjota vieraillesi maukasta ruokaa ja hyvää palvelua, Wanha Satama tarjoaa myös ravintolapalvelut. Voit valita erilaisista menuvaihtoehdoista juuri sinulle sopivat herkut. Ravintolan ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii siitä, että tarjoilu sujuu mutkattomasti ja vieraiden tarpeet tulevat täytetyiksi.

Tervetuloa järjestämään unohtumattomia tapahtumia Wanhan Sataman monipuolisiin tiloihin! Olipa kyseessä yrityksen juhlat, kokous, konsertti tai jokin muu tilaisuus, Wanha Satama tarjoaa ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän palvelun, joka täyttää kaikki odotuksesi.